top of page
Bedrijf

Protoworkz is gespecialiseerd in de ontwikkeling, prototyping en productie van elektronische producten. Al bijna 4 jaar ontwerpen en assembleren wij printplaten voor klanten uit verscheidene marktsegmenten. Met ons jonge team bieden wij een frisse blik vol goede ideeën en weten wij onze klanten keer op keer te voorzien van topproducten. 

Missie

Bij Protoworkz staan onze klanten en innovatie voorop. Wij combineren de expertise van onze klanten met onze expertise om te kunnen blijven vernieuwen. Daarnaast streven we  er naar om voor onze klanten een betrouwbare partner te zijn in alle fases van het project.

Het team
IMG_0795_edited_edited.jpg
Robert Boudestijn
Eigenaar

Mijn naam is Robert Boudestijn, ik ben 25 jaar en heb een studie elektrotechniek achter de rug. Als eigenaar van Protoworkz overzie ik de werkzaamheden op kantoor en in de werkplaats en bepaal ik de koers van het bedrijf. Daarnaast ben ik zelf actief in sommige projecten.

IMG_0677.JPG
Maarten Roozendaal
Hoofd ontwerper

Mijn naam is Maarten Roozendaal, ik ben 23 jaar en ben momenteel bezig met mijn master embedded systems aan de TU Delft. Naast mijn studie ben ik werkzaam als software / hardware ingenieur bij Protoworkz. 

Geschiedenis

Protoworkz is in september 2018 voortgevloeid uit het bedrijf MarinePrints. MarinePrints is opgericht in juni 2015 en heeft voornamelijk producten ontwikkeld en geproduceerd voor de binnenvaart. Het assortiment bestond deels uit eigen producten en deels uit klantspecifieke producten, waaronder boegschroef besturingen, led dimmers en meetsystemen voor het elektrisch verbruik aan boord. Met deze producten is MarinePrints het eerste bedrijf geweest dat een 'slimme energiemeter' heeft ontwikkeld voor de binnenvaart. Omdat de binnenvaartsector beperkt is, is op den duur besloten ook projecten voor andere sectoren te doen. Echter was voor deze projecten de naam MarinePrints niet relevant. Doordat de werkzaamheden voor andere sectoren de overhand kregen ten opzichte van de werkzaamheden voor de binnenvaart, is besloten de bedrijfsnaam van MarinePrints te veranderen in Protoworkz. 

MarinePrints

Opgericht in:          juni 2015 - september 2018

Eigenaar:                 Robert Boudestijn

Werkzaamheden:  ontwikkeling | productie elektronische                                          producten

Sector:                      binnenvaart

Protoworkz

Opgericht in:          september 2018 - heden

Eigenaar:                 Robert Boudestijn

Werkzaamheden:  ontwikkeling | productie elektronische                                          producten

Sector:                      medisch | zorg domotica | telecom                                                  IoT | binnenvaart | automotive |                                                        proces industrie | consumenten                                                        elektronica

Klanten en markten

Protoworkz ontwerpt en levert aan het bedrijf om de hoek tot aan gerenommeerde leveranciers. Onze klanten bevinden zich veelal in Nederland, België en Duitsland.

Wij zijn actief in de volgende markten:

bottom of page